Cătălin Predoiu, atac la cei din PNL care amână căderea guvernului Ponta

Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte al PNL, a transmis, luni, pe blogul personal un mesaj dur colegilor săi de partid care nu vor doresc acum căderea Guvernului Ponta. 

"Voi continua să sprijin cu toate eforturile mele construirea şi instalarea unui nou guvern pro-România Business, care să transforme economia românească într-una competitivă şi să creeze locuri de muncă şi mai multe venituri pentru gospodării. A renunţa la acest obiectiv sau a-l amâna la „calendele greceşti" din motive politicianiste inventate, înseamnă a sacrifica interesele de azi şi de mâine ale economiei naţionale şi ale cetăţenilor români", transmite Cătălin Predoiu, premierul din umbră al PNL. 

Potrivit liderului PNL, premierul Victor Ponta "vinde iluzii" când afirmă că 2014 a fost un an economic bun, respectiv că "există un excedent bugetar, o rată de creştere superioară mediei europene şi o seamă de beneficii sociale acordate de către guvern diverselor categorii sociale", trei „cele mai evidente înşelătorii trade mark Ponta".

Gravitatea derivă din faptul că toate trei vizează economia, „o problemă de securitate naţională", mai spune premierul din umbră al PNL.

Cătălin Predoiu apreciază că, "analizate corect, cele de mai sus indică, de fapt, cât de prost a guvernat economic dl. Ponta. Spun că măsurile de guvernare economică luate de Ponta în 2014 vor submina creşterea economiei în 2015 şi vor submina creşterea calităţii vieţii şi a veniturilor gospodăriilor şi ale persoanelor fizice", argumentând, ulterior, pe ce se bazează acuzațiile sale.

„Guvernarea Ponta a turnat apă în benzina economiei şi acest lucru se va vedea în 2015, dacă nu venim rapid cu politici stimulative şi cu o credibilitate înnoită de un nou guvern pro-economie, pro-România Business", a mai scris Predoiu.

ALINA GORGHIU, PREȘEDINTE PNL. Predoiu, reacție după ce Gorghiu a ajuns președinte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel