Cătălin Măruță, GAFĂ în DIRECT. L-a luat gura pe dinainte. O ÎNȘALĂ pe Andra!? Și-a dat seama IMEDIAT de ce a spus

Andra și Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a făcut o gafă în direct. 

Cătălin Măruță a scăpat o declarație picantă chiar în emisiunea lui. Totul a plecat după ce Tavi Perțea, un mare luptător împotriva consumului de alcool la volan, a venit cu noi detalii pe care mulți dintre șoferi nu le știau.

Mai exact, acesta a spus că, consumul de bomboane, prăjituri sau cornuri cu alcool este periculos în timpul condusului pentru că dulciurile emană vapori de alcool în etilotest. Același lucru se întâmplă și în cazul dezinfectantului pe care-l folosești înainte de a înmâna actele polițiștilor sau cu apa de gură cu care te clătești înainte de a pleca de acasă sau după vizita la dentist.

Și-a dat seama imediat de ce a spus

Pentru a exemplifica spusele specialistului, Cătălin Măruță a oferit un scenariu de care s-ar putea lovi mulți oameni. Imediat după ce a scos porumbelul, prezentatorul și-a dat seama și s-a corectat. 

„Pai…stai puțin! Mă duc și eu în oraș, mă întâlnesc cu o fată și mă clătesc înainte cu apă de gură. Pardon, cu soția, cu soția! Atenție mare cu etilotestul că sunt câteva capcane foarte mari. Atenție mare dacă aveți vreo întâlnire să vă spălați pe dinți cu o jumătate de oră înainte, că altfel rămâneți fără carnet!”, citează playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel