Cătălin Cazacu, despre relația cu Claudia Pavel: ''Sunt fericit''

Cătălin Cazacu
Cătălin Cazacu

''Faimosul'' Cătălin Cazacu a vorbit despre relația cu Claudia Pavel. Exatlon l-a făcut să descopere o femeie superbă și minunată, spune el. 

Cătălin Cazacu și Claudia Pavel sunt doi dintre faimoșii competiției Exatlon. Momentul eliminării Claudiei de la Exatlon a fost unul greu pentru toți din echipa Faimoșilor, în special pentru Cătălin Cazacu. Motociclistul a vorbit despre relația dintre cei doi. 

(w670)

“Despre prezentul meu sentimental… este un subiect despre care vreau să vorbesc foarte puțin, eu am fost acolo și nu am știut absolut nimic despre ce se întâmplă. Eu am fost sincer încă din prima zi. Acum sunt bine, sunt fericit, mă bucur de o perioadă minunată din viața mea. Atât eu, cât și Claudia, am fost oameni sinceri, care au făcut exact ceea ce au simțit. Ce s-a văzut pe cameră, exact acel lucru s-a întâmplat. Am reușit să descopăr acolo un om minunat (n.r. Claudia Pavel), frumos, pe care o să îl admir toată viața și vorbind foarte mult, ajungi să empatizez. Unul dintre lucrurile frumoase pe care le-am câștigat din acest proiect a fost prietenia cu această femeie superbă și minunată, pe care o cheamă Claudia Pavel„, a mărturisit Cătălin Cazacu pentru revista VIVA!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel