Căruţaşii din judeţul Botoșani au primit veste reflectorizante din partea poliţştilor de circulaţie

Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani au împărţit, vineri, zeci de vesti reflectorizante căruţaşilor din judeţul Botoşani, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ, Delia Nenişcu. 

Potrivit sursei citate, acţiunea a avut loc în cadrul campaniei de prevenire 'Veste pentru căruţaşi', 'prin care se doreşte dotarea cu veste reflectorizante a cât mai mulţi conducători de atelaje cu tracţiune animală, pentru evitarea victimizării prin accidente de circulaţie'. 'Poliţiştii au acţionat astăzi în localitatea Truşeşti, cu această ocazie fiind împărţite veste reflectorizante conducătorilor de atelaje participanţi la traficul rutier.

De asemenea, aceştia au primit sfaturi cu privire la circulaţia pe drumurile publice şi mai ales, despre importanţa deţinerii unei astfel de veste atunci când circula pe timpul nopţii pentru a fi vizibili pentru ceilalţi participanţi la trafic', a afirmat Nenişcu. În primele nouă luni ale anului, în judeţul Botoşani s-au înregistrat 29 de accidente provocate de căruţaşi. În urma acestora, o persoană a decedat, 12 au fost rănite grav şi 21 rănite uşor, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel