Cărturești aniversează 12 ani. Vezi ce petrecere pregătește librăria

1671809insidecarturestivg2
1671809insidecarturestivg2

La aniversarea a 12 ani de la deschiderea primei librării cu “carte, ceai, muzică, dichis”, toate

Cea mai mare librărie din Capitală aniversează, pe 22 noiembrie, 12 ani de când și-a pus ceainicul pe foc. În ziua aniversării, librăria îi invită la petrecere pe toți cei care au încredere în puterea cărţilor de a schimba, discret, vieţi. Faţada dinspre Bulevardul Magheru a librăriei Cărtureşti Verona va prinde viaţă într-un spectacol de video mapping. Teme dragi cititorilor vor fi proiectateEvenimentul începe la ora 19:00 și va dura patru ore. Teme dragi cititorilor vor fi transpuse într-un întreg joc de lumini, muzică şi proiecţii 3D.

În aceeași seară, în spaţiul dedicat ceainăriei, scenograful Vladimir Turturica va pune ceaiul în prim-plan cu ajutorul unei instalaţii din mucava, hârtie şi lumină, pentru a sărbători puterea unei simple infuzii de plante de a aduce împreună lectura, muzica şi prietenii. Invitații pot participa la o degustare de ceai sau la concursurile pregătite în librărie cu ocazia aniversării: de algebră naivă (Care e rezultatul adunării a „şase personaje în căutarea unui autor” cu „un veac de singurătate”?) şi de combinaţii de ceai cu literatură (Pe ce personaj literar l-aţi scoate din carte la un ceai?)

În plus, orice carte cumpărată în Librăriile Cărtureşti în ziua de 22 noiembrie vine cu o reducere de 10%. Iar noaptea, între 22:00 şi 24:00, librăriile Verona, Mercy/Timişoara şi Braşov oferă reduceri de 20% la toate cărţile din ofertă, potrivit aceluiași comunicat. În librăria online carturesti.ro sărbătoarea a început mai devreme: în perioada 12-25 noiembrie toate cărţile aflate în stoc au reducere de 20%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel