Cartofi cu unt și mărar la cuptor. Rețetă economică, pe timp de criză

Cartofii cu unt și mărar sunt o adevărată încântare. Un preparat simplu și delicios, care se face rapid. Iată cum se pregătește această rețetă economică.

Ingrediente

1 kg cartofi
7 căţei usturoi
100 g unt
3 linguri ulei de măsline
2 legături mărar
sare
piper

Cum se prepară

Cartofi cu unt și mărar la cuptor. Rețetă economică. Spală cartofii în coajă şi taie-i sferturi şi/sau jumătăţi, în funcţie de dimensiune. Aşază-i într-o tavă termorezistentă şi unge-i cu uleiul de măsline și amestecă bine, scrie retetepractice.ro.

Cartofi cu unt și mărar la cuptor. Rețetă economică. Zdrobeşte usturoiul cu latul cuţitului şi strecoară-l printre cartofi. Presară sare şi puţin piper, apoi dă cartofii la cuptor la 180 de grade pentru cca 40-45 de minute, până sunt uşor de pătruns cu furculiţa.

Cartofi cu unt și mărar la cuptor. Rețetă economică. Cu puţin timp înainte de a scoate cartofii, topeşte untul complet şi adaugă mărarul, sare şi piper. Unge cartofii cu sosul de unt şi mărar şi îndepărtează (după gust) din căţeii de usturoi sau desfă-i din coajă şi lasă-i în tavă, încât să îi serveşti odată cu cartofii cu unt şi mărar.

Cartofi cu unt și mărar la cuptor. Rețetă economică. Amestecă bine, pentru a distribui sosul uniform, iar dacă vrei cartofii mai rumeni, bagă-i pentru încă 5-7 minute la foc iute la cuptor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel