Carmen de la Sălciua, ipostaze HOT în noul său videoclip - VIDEO

Carmen de la Sălciua se reinventează. "Regina Youtube-ului" și-a surprins fanii în noul său videoclip.

Carmen de la Sălciua se reinventează și nu încetează să-și surprindă fanii, iar pentru asta are nevoie, evident, de o doză mare de încredere în forțele proprii. Dar, după cum a mărturisit de foarte multe ori, încrederea nu îi lipsește. Iar lucrul acsta se poate observa și în cel mai nou videoclip al ei "Cât de naivă mă crezi", care deja se anunță a fi hitul verii 2020.  


"Regina Youtube-ului" și-a surprins fanii cu aparițiile din videoclip



Carmen de la Sălciua lansează „Cât de naivă mă crezi”, o piesă emoționantă cu un videoclip de-a dreptul incendiar, iar tematica este una extrem de specială. În videoclip, Carmen de la Sălciua, pe numele ei adevărat Carmen Maria Racolța, apare ținând un șarpe în mână, într-un peisaj de vis desprins parcă din pădurile sălbatice. Celebra cântăreață afișează o imagine mai sexy și mai îndrăzneață ca niciodată în cel mai nou videoclip. Poartă ținute care-i pun în valoare silueta perfectă și sucește mințile cu un decolteu mai mult decât generos, care nu lasă loc imaginației. Mai mult, artista apare și la bolidul unei mașini de lux... care îi aparține controversatului afacerist Alex Bodi.

„Cât de naivă mă crezi” este titlul sugestiv care poarta un mesaj transmis în numele tuturor femeilor pentru bărbați, de nimeni alta decât una dintre cele mai puternice și apreciate reprezentante ale sexului frumos. "Regina Youtube-ului" în cea mai nouă melodie ne dezvăluie faptul că femeile întotdeauna simt când sunt înșelate, mai ales când iubesc.



"După cum v-am obișnuit, piesele mele sunt despre situații concrete din viață, despre momente prin care fiecare om a trecut fără excepție. Este și cazul celei mai noi melodii „Cât de naivă mă crezi”. Deoarece și eu sunt om, și trec prin viață și cu bune și cu rele, cânt despre asta. Am cântat în cariera mea și despre suferință, și despre dragoste, despre dezamăgiri și bucurii deopotrivă... iar în cea mai nouă melodie, spun un mare adevăr, despre femei ignorat de bărbați în general. Noi femeile, suntem pe cât de puternice pe atât de sensibile." a spus Carmen de la Sălciua.

"Chiar dacă uneori părem ignorante și naive, este alegerea noastră să fim așa în unele cazuri, și avem motive întemeiate când facem asta. Fie o facem pentru că iubim, fie o facem pentru că vrem ca o relație să meargă mai departe, și iertăm. Știm când suntem înșelate, simțim lucrul ăsta... toate femeile simt asta și știu asta. O spun cu tărie pentru că sunt femeie, sunt trecută prin viață, am iubit și o să mai iubesc, am fost înșelată și am ales să merg mai departe. Îmi doresc mult ca și această piesă să ajungă la inimile voastre, vă mulțumesc anticipat pentru toată susținerea voastră pentru că știu că ați fost mereu necondiționat lângă mine și mi-ați dat încredere și forța să fac lucruri frumoase. Vă iubesc!", a declarat Carmen de la Sălciua.

Celebra cântăreață a ținut să mulțumească echipei cu care a lucrat la noul videoclip, dar și lui Alex Bodi. 

"Mulțumesc echipei mele, producătorului meu minunat Florin Nek, regizorului meu preferat cu care am colaborat în ultima vreme la toate clipurile, Silviu Mindroc, și întreaga lui echipa, și nu în ultimul rând vreau să adresez mulțumiri speciale lui Alex Bodi pentru toată susținerea și ajutorul pe care mi l-a acordat! Mă simt un om norocos și binecuvântat cu astfel de oameni în viața mea!", ne-a mai declarat Carmen de la Sălciua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel