Carmen Brumă vine cu o delicioasă rețetă de pastă de năut, ideală în Postul Crăciunului / video

REȚETĂ POST
REȚETĂ POST

Dacă nu știți ce să mai mâncați în Postul Crăciunului, Carmen Brumă vă dă o idee.

Este foarte important să fim atenți la ce mâncăm în Postul Crăciunului pentru a nu ne trezi, după o lună, că ne-am îngrășat sau că avem dezechilibre în corp.

O delicioasă rețetă de pastă de năut

Carmen Brumă vă propune o delicioasă rețetă de pastă de năut, ideală în Postul Crăciunului. Este o combinație sănătoasă și sățioasă. Conține proteine, fibre, vitamine și minerale. Este o masă completă pentru această perioadă când încercăm să ne abținem de la alimentele „de dulce”.

„Aveți nevoie de patru sute de grame de năut fiert, două linguri de fulgi de ovăz sau hrișcă, două-trei linguri de pastă de susan, zeamă de lămâie și puțină de mandarină, o lingură de fulgi de drojdie inactivă, sursă foarte bună de proteine pentru vegetarieni și cei care țin post, condimente, boia dulce, sare, ierburi aromate, usturoi și busuioc proaspăt”, a zis Carmen Brumă.

Ce aveți de făcut nu este deloc greu!

„Se prepară foarte ușor. Adăugați toate ingredientele într-un bol și le mixați până când devin o pastă. La final adăugați și niște surse bogate în vitamina C, așa cum sunt pătrunjelul și ardeiul gras pentru a crește absorbția fierului care se găsește în năut, alături de proteine, calciu, acid folic și fibre”, a mai zis Carmen Brumă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Postul Crăciunului, ghid făcut de Carmen Brumă cu rețete și sfaturi

Pentru a vă asigura nutrienții necesari într-o astfel de perioadă, Carmen Brumă vine cu programul „Suplă și sănătoasă în post”.

„Suplă și sănătoasă în post” este un ghid cu sfaturi utile și un plan alimentar care te vor ajuta să te alimentezi echilibrat, să eviți greșelile frecvente în post și să scapi de kilogramele în plus. Costă 36 de lei și, dacă îl cumperi, vei primi pe e-mail, în format PDF:

Șapte săptămâni de regim alimentar cu trei mese zilnice și o gustare, diverse de la o zi la alta, bazate pe regulile nutriției sănătoase și ținând cont de nutrienții deficitari în perioadele de post.

Dieta cuprinde reguli generale, rețete pentru prepararea anumitor mâncăruri și produse recomandate, în total 123 de pagini în format PDF.

De asemenea, vei primi accesul pe grupul restrâns de Facebook SLĂBEȘTE CU CARMEN BRUMĂ (pentru admiterea în grup e necesar să faci cerere pe Facebook) unde vei beneficia de sfaturi suplimentare și de experiențele celorlați membri.

VEZI ȘI: Postul Crăciunului. Carmen Brumă vine cu alimentele minune, dar simple pentru ca, la finalul celor 40 de zile, să fii suplă și sănătoasă - https://www.dcnews.ro/postul-craciunului-2022-carmen-bruma-vine-cu-alimentele-minune-dar-simple-pentru-ca-la-finalul-celor-40-de-zile-sa-fii-supla-si-sanatoasa_894874.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel