EXCLUSIV  Carmen Brumă, aviz pentru femei: Trebuie să înceapă din prima zi

Carmen Brumă și-a recăpătat silueta de invidiat la doar două luni naștere. Vedeta este de părere că grija femeilor pentru forma fizică trebuie să înceapă din prima zi în care află că sunt însărcinate.

Eu cred că grija pentru siluetă ar trebui să înceapă din prima zi în care afli că ești gravidă. Eu asta am făcut. Din momentul în care am aflat că sunt însărcinată, mi-am compus un regim pentru fiecare trimestru astfel încât să iau cât este sănătos pentru mamă și copil (kilograme în plus). Organizația Mondială a Sănătății recomandă între 10 și 12-14 kilograme în plus, această greutate fiind optimă și atunci mi-am calculat meniul astfel încât să nu iau mai mult de aceste cifre recomandate. Din fericire, am luat doar 10 kg în sarcină și atunci nu mi-a fost foarte greu să le dau jos. Am făcut mișcare pe tot parcursul sarcinii și pentru că am născut natural am putut să încep mișcarea pe la 5 zile după ce am născut, am alergat vreo 3 km., a declarat Carmen Brumă la interviurile DCNews. 

Atenție, însă nu orice femeie poate să facă acest lucru! Carmen Brumă afirmă că este foarte important istoricul medical al fiecărei femei.

VEZI ȘI: 

Vaccinare copii. Carmen Brumă, vehementă: Am o problemă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel