EXCLUSIV  Vaccinare copii. Carmen Brumă, vehementă: Am o problemă!

Carmen Brumă
Carmen Brumă

Carmen Brumă are o poziție fermă în ceea ce privește vaccinarea copiilor. 

”Da, eu l-am vaccinat pe Vlăduț, am făcut și vaccinurile obligatorii și pe cele neobligatorii. Am ales această variantă pentru că am considerat că e cea mai sigură pentru copilul meu.” a spus Carmen Brumă despre vaccinarea lui Vlăduț, fiul său în vârstă de patru ani. 

Aceasta a răspuns ferm ”Da, consider!”, întrebată fiind dacă acei copii nevaccinați pot reprezenta un pericol pentru copilul său. 

”Ce mi se pare regretabil este când și ceilalți trebuie să suporte consecințele alegerii tale”

”Cred că, așa cum ne-au explicat medicii, există tot felul de mutații ale bolilor pe care le-am făcut noi, iar formele pe care le pot face astăzi sunt mult mai grave și cred că, din punctul meu de vedere, este o greșeală să nu-ți vaccinezi copilul, dar e alegerea fiecăruia și fiecare suportă consecințele. Ce mi se pare regretabil este când și ceilalți trebuie să suporte consecințele alegerii tale. Ce faci tu pentru copilul tău e treaba ta și copilul tău te va judeca, dar, când copilul meu are de suferit din cauza copilului tău, care este nevaccinat și care face știu eu ce formă a bolii, atunci am o problemă, dar nu sunt eu în măsură s-o rezolv.” a explicat Carmen Brumă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel