Care e SECRETUL. Cum să faci cartofi prăjiți ca la McDonald`s

Cartofii prăjiți de la McDonald`s sunt preferații tuturor. Crocanți, sărați și cu un gust senzațional. Par doar simpli cartofi, dar se spune că ar conține 14 ingrediente. Așa s-ar explica și caloriile semnificative pe care le are o singură porție de cartofi. Îți propunem o rețetă mai simplă, dar la fel de delicioasă. 

Ai nevoie de cartofi albi, ulei de arahide, două linguri de sirop de porumb sau zahăr, două linguri de grăsime de vită. 

Curățați cartofii, îi tăiați fâșii de jumătate de centimetru lățime, iar lungimea să fie cât palma voastră. Într-un bol amestecați siropul de porumb cu apa, adăugați cartofii în el după ce-i spălați și puneți vasul la frigider timp de 30 de minute.

După jumătate de oră, scoateți cartofii și-i uscați cu un prosop de bucătărie. Între timp, puneți uleiul de arahide la încins. Când s-a încins bine, adăugați cartofii pentru doar 1 minut și jumătate. Îi scoateți din tigaie și îi puneți într-o farfurie tapetată cu șervețele.

Băgați farfuria la frigider pentru 15 minute. Încălziți din nou uleiul și adăugați grăsimea de vită, lăsați să se încingă și mai puneți cartofii 5 minute la prăjit. La sfârșit, după ce-i scoateți, adăugați sare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel