Caraş-Severin: Cadouri pentru copiii Centrului 'Primăvara' din Reşiţa, din partea salariaţilor CJAS

[] []

30 mai 2019 / 16:43
Salveaza PDF Comentarii

Peste o sută de pachete cu cadouri au fost distribuite, joi, la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă 'Primăvara' din Reşiţa, acestea fiind oferite copiilor, la serbarea organizată cu ocazia zilei de 1 Iunie, de către salariaţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin.

'Am dorit să facem un gest frumos, la care au participat cum au putut chiar şi copiii colegilor, pentru a marca, într-un fel simbolic o zi a celor care ne oferă de cele mai multe ori zâmbete şi ne desprind cu succes de grijile cotidiene. Meritul e al celor care se bucură de cadourile primite', a precizat preşedintele director general al Casei de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin, ec. Sergiu Andreş.

În cadrul unui proiect iniţiat de către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Casele judeţene au decis să dezvolte acţiunea 'shoebox' (cutie de pantofi), în cadrul căreia câteva cadouri simbolice sunt oferite celor care au mai multă nevoie de zâmbete, şi anume, copiilor. Prin urmare, şi Casa de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin a luat decizia de a oferi zâmbete sub formă de cadouri shoebox, în acest an fiind vizaţi beneficiarii serviciilor Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă 'Primăvara' din Reşiţa.

Angajaţii instituţiei, prin eforturi proprii, au ales să includă în cutii atât hăinuţe cât şi cărţi, jocuri sau jucării care să facă mai frumoasă ziua de 1 iunie 'copiilor Primăverii'. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26