Cântăreţul francez Patrick Bruel, interogat de Procuratură pentru acuzaţii de hărţuire sexuală

Celebrul cântăreţ Patrick Bruel a fost interogat de Procuratura franceză pentru un presupus caz de 'hărţuire sexuală' şi 'exhibiţionism', fapte petrecute în data de 9 august, au informat luni mass-media locale citate de EFE şi AFP. 

Presupusa victimă, o maseuză în vârstă de 21 de ani dintr-un hotel din Corsica, nu a prezentat un denunţ oficial, dar a relatat faptele procurorului de pe această insulă mediteraneeană, ceea ce a motivat deschiderea unei anchete preliminare. Potrivit mărturiei sale, la 13 august, ea a venit în cabina artistului cu puţin înainte de un concert pentru a-i face un masaj.

Ea a precizat că Bruel a insistat să se dezbrace şi a fost foarte insistent cu ea, cerându-i să-i maseze zonele intime. O relatare pe care cântăreţul o contrazice. El a recunoscut că nu a vrut să poarte lenjerie intimă, dar a dat asigurări că în niciun moment nu a existat vreo intenţie sexuală din partea sa. Procuratura va continua interogatoriile pentru a determina dacă a existat vreun delict sexual.

Mai multe persoane din anturajul tinerei maseuze au fost audiate, acestea susţinând buna reputaţie a acesteia şi afirmând că tânăra a fost foarte marcată de cele întâmplate. La rândul său, directorul hotelului Radisson Blu de Porticcio a declarat că tinerei 'i-a fost foarte greu să-şi reia activitatea şi să o exercite în mod normal'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel