Camerun a debutat cu o victorie la Cupa Africii pe Naţiuni 2019

Selecţionata Camerunului, deţinătoarea titlului, a debutat cu o victorie, 2-0 cu Guineea Bissau, la ediţia din acest an a Cupei Africii pe Naţiuni la fotbal, găzduită de Egipt, marţi seara, la Ismailia, în Grupa F. 

Leii neîmblânziţi au făcut diferenţa prin golurile marcate de fundaşul Yaya Banana (66) şi de atacantul Stephane Bahoken (69), la doar două minute de la intrarea sa pe gazon. Victoria echipei antrenate de olandezul Clarence Seedorf vine după ce joia trecută fotbaliştii camerunezi au refuzat să urce în avionul pentru Egipt din cauza unui conflict legat de cuantumul primelor de meci. Victoria a venit însă după o eroare mare a defensivei din Guineea Bissau la primul gol, marcat în urma unui corner. La golul al doilea, mijlocaşul Sori Mane a deviat nefericit o centrare care nu spunea nimic spre Bahoken, rămas singur cu portarul.

Camerun era iniţial gazda CAN 2019, dar Confederaţia Africană de Fotbal i-a retras acest drept din cauza unor întârzieri legate de organizare. În celălalt meci al grupei, tot la Ismailia, Ghana a terminat la egalitate cu Beninul, 2-2 (2-1), prin golurile fraţilor Ayew, Andre (10), respectiv Jordan (42), în timp ce pentru beninezi a punctat Mickael Pote (2, 63). Ghana a rămas în min. 55 în zece oameni, după ce fundaşul John Boye a primit uşor al doilea cartonaş galben, pentru că l-a lăsat pe portarul Richard Ofori să execute o degajare. A fost prima eliminare din acest turneu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel