Călin Popescu Tăriceanu. Traian Băsescu, eroare majoră ce-l decredibilizează

Tariceanu-Ponta
Tariceanu-Ponta

Candidatul independent la alegerile prezidențiale 2014, Călin Popescu Tăriceanu, a subliniat că președintele Traian Băsescu a făcut o greșeală majoră, ce-l dă de gol în scandalul "Victor Ponta, ofițer acoperit SIE". 

"Ceea ce mi se pare că decredibilizează din start toată demonstraţia pe care a făcut-o este că, dacă avea aceste informaţii mai demult, ele trebuiau scoase la iveală atunci", a declarat Călin Popescu Tăriceanu în emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Președintele PLR a precizat că prin bomba aruncată acum în spațiul public, Traian Băsescu doar "intervine şi distorsionează competiţia electorală pentru prezidenţiale".

Traian Băsescu, moștenire în serviciile secrete. Mugur Ciuvică: Nesimțire și ipocrizie maxime

Călin Popescu Tăriceanu a arătat că Băsescu nu ar fi trebuit să iasă în presă cu aceste declaraţii, ci, dacă ar fi avut dovezi care să sprijine ceea ce susţine, ar fi trebuit să sesizeze organele abilitate.

"Statul de drept se face prin justiţie şi cu legea. Nu cu televizorul. Dacă domnia sa avea aceste elemente, sesiza organele în drept, cu legea alături, şi cerea anchetă", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel