Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 22 iulie 2020

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 22 iulie 2020. Pe data de 22 iulie, este prăznuită Sfânta Maria Magdalena.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 22 iulie 2020. Sfânta Maria Magdalena a fost originară din Magdala, un sat pescăresc de pe ţărmul vestic al Lacului Ghenizaret. Ea a fost tămăduită de şapte duhuri necurate de către Hristos şi, după această minune, a ales să-L urmeze, scrie crestinortodox.ro.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 22 iulie 2020. Maria Magdalena a participat la răstignirea Mântuitorului şi a fost prima persoană care a aflat de la un înger că Iisus a înviat. Potrivit Tradiţiei, Maria Magdalena L-a propavăduit pe Hristos şi în Roma, unde l-ar fi convertit pe împăratul Tiberiu. Va ajunge şi în Efes, spre a-i sta în ajutor Sfântului Ioan Evanghelistul în vestirea Evangheliei.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 22 iulie 2020. Se pare că ea a fost îngropată în peştera în care au dormit somnul de sute de ani Cei Şapte Tineri, pomeniţi de Biserică pe 4 august. Amintim că racla cu mâna stângă a Sfintei Maria Magdalena este prezentă la Mănăstirea "Simonos Petra“ din Sfântul Munte Athos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel