C. T. Popescu către Dacian Cioloș: Românii vor aproba chiar și măsuri mai dureroase dacă...

CT Popescu este de părere că viitorul guvern va trebui să fie mult mai atent la nevoile reale ale cetăţenilor şi să aibă o comunicare transparentă cu aceştia. 

„Nu aștept un guvern tehnocrat, ci un guvern în sfârșit democrat. Acest guvern să fie îndreptat spre popor, în sfârșit, și nu spre politicieni mai mult sau mai puțini parlamentari. Dacă aș fi în locul domnului Cioloş, primul lucru de care aș ține cont ar fi ce ar spune cetătenii acestei ţări. Cioloș nu e în această funcție pentru că a fost pus acolo de Parlament și nici măcar de preşedintele Iohannis. Se află în această funcţie datorită cetățenilor care au ieșit în stradă", a afirmat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

„În primul rând, m-ar preocupa să am sprijinul cetățenilor, pe care nu i-aș mai trata ca pe niște pitecantropi. Așa i-au tratat guvernele anterioare: lasă că știm noi ce e mai bine de făcut. Aştept din nou de la Cioloș o atitudine de inginer. Să le explice oamenilor, să-i considere ființe omenești înzestrate cu rațiune, care pot înțelege. Dacă ia măsuri nepopulare, să iasă și să explice cu calm: iată de ce trebuia să facem așa, iată de ce nu vă putem mări salariile acum, pentru că iată care ar fi consecințele. Aștept să trateze cetățenii României ca pe niște cetățeni raționali și responsabili. Dacă îi va trata așa, oamenii vor aproba chiar și măsuri mai dureroase ale acestui guvern", a adăugat CT Popescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel