Budincă de carne. Rețeta simplă, gata în trei pași

Dacă ai rămas fără idei pentru cină, micul dejun sau prânz, poți încerca să gătești o budincă de carne. Rețeta este simplă și se pregătește rapid. 

Budinca de carne este ideală la cină, alături de un piure de cartofi și o salată, dar poate fi servită și la micul dejun lângă ouă ochiuri. Poftă bună!

Timp de preparare: 15 minute
Timp de gatire: 20 minute

INGREDIENTE NECESARE: 


- 600 g Carne pentru tocat

- 2 buc. Ouă

- 2 felii Pâine

- 1/4 buc. Varză

- 1 buc. Ceapă

- 3 linguri Ulei

- Sare

- Piper

- Verdeață


ETAPE DE PREPARARE:


1. Se trec prin mașina de tocat: carnea, varza, ceapa, pâinea înmuiată ușor în apă.

2. Totul se amestecă îmăreună cu gălbenușurile, verdeața, iar mai apoi se pune sare și piper după gust. La urmă se bate albușul spumă și se amestecă și cu acesta.

3. Se unge o cratiță cu ulei și se toarnă compoziția. Deasupra se netezește, se unge cu puțin ulei și se pune la cuptor la foc potrivit.

Poftă bună!

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri





Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy