Britney Spears îşi arată tatuajele din zona intimă pentru revista Out - FOTO

Britney Spears vrea să demonstreze că a revenit la forma de altă dată. Prințesa muzicii pop şi-a arătat corpul lucrat şi tatuajele din zonele intime, în cea mai recentă şedinţă foto, realizată pentru revista Out.

Îmbrăcată într-un body negru, vedeta în vârstă de 29 de ani a pozat pentru numărul de aprilie al revistei Out, arătându-şi pentru prima dată cele două tatuaje de pe coapsă, un crucifix şi o stea. În fotografiile alb-negru, Britney mai apare purtând un sutien negru şi lenjerie intimă, acoperindu-şi corpul cu o jachetă supradimensionată, scrie Mediafax.

Britney Spears îşi va lansa cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", în luna martie.

Întrebată de editorii revistei dacă are regrete legate de piesele de pe noul album, artista a declarat: "Nu. Toate cântecele mele sunt uimitoare"

Britney a mai declarat în interviul pentru revistă că a discutat pentru prima dată despre sex în adolescenţă, cu mama ei: "Aveam 12 ani. Am aflat de la mama. Am fost confuză şi dezgustată". Artista a mai vorbit despre mai multe subiecte, de la operaţiile estetice până la colega sa din clubul Mickey Mouse, Christina Aguilera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel