Brexit. Paul Brummel: Marea Britanie nu vrea izolaționism

Bogdan Bolojan / 25 Martie 2017 / 12:09 Salveaza PDF Comentarii

Marea Britanie nu se implică într-un proces de părăsire a Uniunii Europene pentru a ajunge într-un 'izolaţionism' sau pentru 'a se rupe' complet de Europa, a declarat  ambasadorul britanic la Bucureşti, Paul Brummell. 

"Londra este unul dintre cele mai multiculturale oraşe din lume. Acest aspect face parte din ADN-ul britanic şi va continua. Marea Britanie rămâne un loc foarte important pentru companii internaţionale care doresc să îşi desfăşoare activitatea acolo, cu scopul de a face afaceri cu restul Europei şi restul lumii, pentru că exact aşa vede lucrurile şi Marea Britanie", a spus diplomatul. 

El a subliniat că Marea Britanie nu părăseşte Europa, ci UE, dar îşi doreşte ca Uniunea să fie una de succes pentru celelalte ţări rămase. 

Cât priveşte recentul atac de la Londra, Brummell a declarat că acesta a fost unul atroce, împotriva valorilor democraţiei şi libertăţii de exprimare şi că Marea Britanie intenţionează să colaboreze cu ţările europene în lupta antiterorism şi după ce va părăsi Uniunea Europeană, relatează Agerpres.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23