Braşov: Protecţia Consumatorului a suspendat activitatea unui restaurant din centrul municipiului

Comisarii de la Protecţia Consumatorului Braşov au suspendat, vineri, în urma unui control, activitatea unui restaurant situat în zona centrală a oraşului, pe strada Mureşenilor, unde au fost descoperite numărate nereguli, a informat şeful CRPC Braşov, Sorin Susanu.

"Din păcate, s-au descoperit foarte multe nereguli, produse expirate, condiţii igienico-sanitare necorespunzătoare, cât şi alte probleme, fapt care a dus la suspendarea activităţii acestui agent economic. În zilele următoare, va trebui să se prezinte la sediul nostru pentru a ne pune la dispoziţie actele solicitate, deoarece există suspiciunea că nu are forme legale de funcţionare", a declarat Susanu.

În urmă cu o lună, o serie de nereguli au fost descoperite la un alt restaurant din centrul Braşovului, unul cu specific japonez. În cadrul controlului la acest agent economic, CRPC Braşov a descoperit, de asemenea, alimente expirate, o plită improvizată şi un spaţiu total impropriu preparării mâncării. Nici în acest caz, reprezentanţii agentului economic nu au putut prezenta în momentul controlului actele doveditoare ale legalităţii funcţionării.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27