Braşov: Protecţia Consumatorului a suspendat activitatea unui restaurant din centrul municipiului

Comisarii de la Protecţia Consumatorului Braşov au suspendat, vineri, în urma unui control, activitatea unui restaurant situat în zona centrală a oraşului, pe strada Mureşenilor, unde au fost descoperite numărate nereguli, a informat şeful CRPC Braşov, Sorin Susanu.

"Din păcate, s-au descoperit foarte multe nereguli, produse expirate, condiţii igienico-sanitare necorespunzătoare, cât şi alte probleme, fapt care a dus la suspendarea activităţii acestui agent economic. În zilele următoare, va trebui să se prezinte la sediul nostru pentru a ne pune la dispoziţie actele solicitate, deoarece există suspiciunea că nu are forme legale de funcţionare", a declarat Susanu.

În urmă cu o lună, o serie de nereguli au fost descoperite la un alt restaurant din centrul Braşovului, unul cu specific japonez. În cadrul controlului la acest agent economic, CRPC Braşov a descoperit, de asemenea, alimente expirate, o plită improvizată şi un spaţiu total impropriu preparării mâncării. Nici în acest caz, reprezentanţii agentului economic nu au putut prezenta în momentul controlului actele doveditoare ale legalităţii funcţionării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel