Botoșănean BĂTUT până la MOARTE, după ce a cerut o țigară

Scene șocante în Botoșani. Un bărbat de 48 de ani a fost bătut până și lăsat să zacă pe marginea drumului, după ce a cerut o țigară. Principalul suspect, un tânăr de 22 de ani.

Un scandal de proporții, soldat cu moartea unui bărbat, a pornit de la o țigară, în localitatea botoșăneană Negreni. Victima, în vârstă de 48 de ani, a fost bătută și lăsată să zacă pe marginea drumului. La spital, cu răni, a ajuns principalul suspect: un tânăr de 22 de ani. 

Pare-se că scandalul a pornit după ce bărbatul de 48 de ani i-ar fi cerut tânărului de 22 de ani o ţigară. Acesta din urmă a refuzat, iar victima i-a adresat injurii. S-au încăierat, s-au lovit, dar au fost despărțiți de martori.

După câteva ore, conflictul s-a reaprins. De data aceasta, bărbatul de 48 de ani și-a pierdut viața.

Tânărul este suspectat de omor, dar procurorii urmează să audieze mai mulți localnici implicați, pentru a se constata dacă bărbatul a fost lovit și de alții. 

Valeriu Chihaia, prim-procuror Botoşani, a declarat că „a reieşit că respectivul tânăr, după ce avusese la bar un schimb de replici cu victima, s-a dus acasă, s-a înarmat cu o ţeavă metalică, a revenit şi şi-a surprins victima pe drumul public”, potrivit ȘtirileProTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel