Bookfest de Crăciun - salon de carte și cadouri

bookfest_de_craciun_05398200
bookfest_de_craciun_05398200

După

Organizat de Asociaţia Editorilor din România în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, Bookfest de Crăciun este primul eveniment cultural de amploare găzduit de noul sediu al Bibliotecii Naţionale. „Mă bucur că ne putem întâlni în premieră la prima ediţie Bookfest de Crăciun în această clădire a Bibliotecii Naţionale, pe care am aşteptat-o atâţia ani. Ştiu că şi publicul se va bucura de un astfel de eveniment, mai ales că vedem locul fruntaș pe care cărţile îl ocupă în lista cu posibile cadouri de Crăciun”, a spus președintele Asociaţiei Editorilor din România, Grigore Arsene.

Vizitatorii pot găsi cărţi la cele mai bune preţuri, dar şi idei de cadouri pentru Crăciun. De asemenea, prticipanții la eveniment se pot întâlni cu personalităţi culturale ale momentului sau viziona filme de artă gratuit. Intrarea este gratuită.

Bookfest este un important salon de carte din România, iar în acest an a avut cea de-a opta ediţie. Aproximativ 90.000 de vizitatori au participat la evenimentul care a avut loc între 30 mai şi 3 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel