Bogdan Chirieac: ”Îl voi susține, fără remușcări, pe Augustin Lazăr”. Scenariu negru pentru România

Bogdan Chirieac
Bogdan Chirieac

Analistul Bogdan Chirieac a comentat reacția lui Augustin Lazăr după ce a fost acuzat că ar fi persecutat un al doilea deținut politic. 

Vezi aici ce spune procurorul general: Lazăr, prima reacție după ce a fost acuzat că ar fi persecutat un al doilea deținut politic

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3: ”Domnul Augustin Lazăr va obține al doilea mandat de procuror general. Asta se va întâmpla. Problema e că nu are nicio tresărire domnul procuror general Augustin Lazăr pentru ceea ce a făcut acum 35 de ani. Nu l-a bântuit niciodată episodul sau episoadele de la Aiud, nu a avut ce să-și reproșeze. 

Eu cred că e foarte competent pentru perioada care ni se pregătește, că se pare că ni se pregătește o perioadă asemănătoare în România, ca dl procuror general Augustin Lazăr să rămână în funcție. 

Acum noi aflăm ororile înspăimântătoare, comparabile doar cu lagărele naziste, omul a fost cel care ridica degetul pentru a trăi sau a muri. Nu are niciun fel de apăsare.

Pentru ce ni se pregătește în România în perioada următoare pe Augustin Lazăr îl voi susține, fără remușcări, pentru funcția de procuror general, eu ca simplu cetățean”

Întrebat dacă nu merge să-l sprijine public prin fața vreunei instituții pe Augustin Lazăr, Bogdan Chirieac a răspuns: ”Nu e nevoie, nu e nevoie, mă bazez pe statul subteran, știe ce are de făcut.”

Scenariu negru pentru România

”E surprinzător că e o foarte palidă reacție a societății civile, foarte palidă.” a continuat analistul politic. Bogdan Chirieac a mai subliniat că ”oamenii care au servit destoinic comunismul aceia vor fi ridicați în funcția, asta se va întâmpla, ce să mai amânăm lucrurile: se pregătește un complet de execuție împotriva adversarilor politici, se face ordine în România, dl Lazăr va conduce campania de pedepsire, că știe, omul știe, pe merit, e îndreptățit să ocupe funcția de procuror general.(...) Nu sunt singurul care-l sprijină din tot sufletul pe dl Lazăr pentru funcția de procuror general, e CEDO, care l-a invitat pe dânsul să vorbească despre drepturile omului la CEDO, omul e ireproșabil, cred că ezităm degeaba pentru numirea sa în funcție. Oricum, stați liniștiți, că dl Iohannis îi va prelungi mandatul. Tot PSD-ALDE vor fi băgați la pușcărie și astfel se tranșează lucrurile în România.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel