Blogger: Și Iohannis ar fi trebuit să plece. Ar fi fost o demisie istorică

Bloggerul Cristian China Birta, cunoscut drept Chinezu, a vorbit pe blogul său despre cutremurul de pe scena politică românească.

VEZI ȘI: Diaspora îi sare în cap lui Iohannis după consultările de la Cotroceni

În acest context, el spune că într-o Românie așa cum și-o dorește, Klaus Iohannis ar fi trebuit să își dea demisia din funcția de președinte.

"Dar ce ai cu Iohannis, măh?! Că doar el nu a făcut nimic!", ar putea zice unii dintre voi. Cărora le-aș răspunde simplu: exact, nu a făcut nimic. Absolut nimic. A trecut un an de când este președinte și nu a făcut nimic, nimic. Tocmai de aceea ar fi fost minunat ca și președintele țării să își fi dat demisia", a scris bloggerul.

"Ar fi fost o demisie de onoare. De super-onoare. Una istorică. (...) Dacă Iohannis și-ar fi dat demisia, neforțat de nimeni, ar fi rămas în istorie poate nu ca cel mai mare președinte al României, ci ca președintele care a creat un precedent superb, acela al activării instituției demisia de onoare la cel mai înalt nivel. Pentru că, atunci când președintele statului își dă demisia de onoare, neforțat de nimeni, ei bine standardul este ridicat la un nivel la care întreaga clasă politică este nevoită să se raporteze", a mai scris Cristian China Birta pe blogul personal. Întreaga postare o puteți găsi AICI.

VEZI ȘI: Reprezentanții societății civile i-au întins o capcană lui Iohannis. Cum profită Băsescu 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel