Beți des ceai verde? Carmen Brumă a distrus un mit despre această băutură

Beți des ceai verde? Carmen Brumă a distrus un mit despre această băutură apreciată de foarte multă lume.

Carmen Brumă s-a referit la ceaiul verde și procesul de slăbire.

„Ceaiul verde, băut în exces, adică peste trei-patru căni, favorizează neasimilarea sau asimilarea parțială a fierului din alimente. Ceaiul verde „nu te slăbește el singur”, de capul lui, doar deficitul caloric poate face acest lucru. Cum spunea Paracelsus: totul este otravă, nu există nimic neotrăvitor. Doza face însă să aibă efect. Voi faceți „miracolele” cu disciplină și efort constante. Nu ceaiul verde, nu euglena roz, spirulina fosforescentă, argila lila și matcha purpurie”, a spus Carmen Brumă.

VEZI ȘI: Alimentele de aur pe timp de vară. Carmen Brumă: Sunt ideale

Carmen Brumă vine cu alimentele de aur pe timp de vară.

„Iată câteva alimente ideale pentru vară: pește, fructe de mare (proteine plus Omega 3 cu rol în menținerea hidratării), ouă, fructe ș legume bogate în licopen (roșii, zmeură, pepene, sos de roșii) pentru rolul antioxidant și protector împotriva razelor UV, ardei gras, caise, morcov - bogate în Betacaroten, plus apă - 35 - 40 ml/kg corp”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.

VEZI ȘI: Carmen Brumă: Rețetă de plăcintă cu brânză dulce deghizată în chec cu cacao

Carmen Brumă vă propune o rețetă delicioasă.

Ce ziceți de o plăcintă cu brânză dulce deghizată în chec cu cacao? Sună delicios, nu?

Aveți nevoie de 800 grame de brânză dulce amestecată cu ricotta (un sfert de ricotta), 200 grame de stafide, șase ouă, 8-10 linguri de zahăr, 4 pliculețe de zahăr vanilat, 2 linguri esență de vanilie și 2 de lămâie, coaja rasă de lămâie (atenție să nu fie tratată chimic!), 6-7 linguri de făină fără gluten, o lingură praf de copt care se dizolvă cu puțină zeamă de lămâie.

Se amestecă brânza cu zahărul, stafidele, esențele, coaja de lămâie și ouăle cu o lingură de lemn. Se încorporează treptat și făina. Se adaugă praful de copt dizolvat în puțină zeamă de lămâie, apoi se așează totul într-o tavă pe hârtie de copt. Deasupra se pudrează jumătate de linguriță de cacao și se amestecă doar la suprafață cu o scobitoare. Se bagă la cuptorul preîncălzit la 180-200 grade pentru aproximativ 30-35 minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel