Bercea Mondial, noi probleme în justiţie

bercea mondial
bercea mondial

Sandu Anghel, cunoscut drept "Bercea Mondial", a fost trimis în judecată într-un nou dosar.

Interlopul Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului General, pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat. În acelaşi dosar, a fost trimis în judecată şi fiul lui Bercea Mondial, Laurenţiu Anghel. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, la data de 22 ianuarie 2009, pe raza municipiului Slatina, pe fondul unui conflict spontan generat de neînţelegeri asupra unui teren, Bercea Mondial a lovit cu un cuţit şi cu corpuri dure o persoană, ce vânduse anterior terenul respectiv unui terţ. 

În acelaşi context, persoana vătămată, precum şi o alta ce o însoţea au fost lovite de Laurenţiu Anghel cu un autoturism, care şi-a urmărit victimele rulând cu mare viteză. În urma altercaţiei, ambele persoane au suferit leziuni traumatice care le-au pus viaţa în pericol, una dintre ele necesitând pentru vindecare 12 - 13 zile de îngrijiri medicale, iar cealaltă 80 - 90 de zile. 

Potrivit presei locale, persoana înjunghiată de Bercea Mondială se numeşte Valeriu Matei, acesta fiind la acea vreme viceprimar al municipiului Slatina. Dosarul se va judeca la Tribunalul Olt. 

Sandu Anghel se află în prezent în penitenciar, unde execută o condamnare de 8 ani şi 9 luni, fiind acuzat că şi-a înjunghiat un nepot, iar Laurenţiu Anghel este condamnat pentru complicitate la tâlhărie. 

Vezi şi:Sebastian Ghiță, achitat. Mircea Badea: S-a ales praful





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel