Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Beneficiile fructelor și legumelor în funcție de culoare

V-ați întrebat vreodată care sunt proprietățile fructelor și legumelor în funcție de culoare? 

Legumele și fructele au beneficii diferite în funcție de culoare.

 

Galben

 

Fructele și legumele galbene sau portocalii, cum ar fi mango sau morcovi, ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar, dar și la menținerea sănătăți inimii și ochilor.

 

Roșu

 

Căpșunele sau roșiile ajută la circulația sanguină la nivelul inimii și ne protejează de diferite boli degenerative precum Alzheimer.

 

Alb

 

Fructele și legumele albe sau cu tentă mai deschisă la culoare, cum ar fi ceapa sau ciupercile, mențin sănătatea inimii și a colesterolului bun la un nivel optim.

 

Verde

 

Vă plac kiwi, perele, broccoli sau mazărea? Dacă răspunsul este da, aflați că fructele și legumele verzi vă ajută să vă păstrați oasele și dinții puternici. De asemenea, ajută să vedeți mai bine.

Albastru

 

Albastrul și purpuriul, prezent în mure, vinete, varză, poate fi asociat cu protecția memoriei și păstrarea sănătății la nivelul căilor urinare.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.23
YesMy