Bărbat accidentat mortal pe o stradă din Focşani

Autospecială SMURD. FOTO: IGSU
Autospecială SMURD. FOTO: IGSU

Un bărbat și-a pierdut viața după ce a traversat neregulamentar o stradă din Focșani.

Un bărbat de 38 de ani a fost accidentat mortal, în noaptea de duminică spre luni, pe Bulevardul Gării din municipiul Focşani, după ce a traversat strada neregulamentar, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, scrie Agerpres. 

"În data de 22 iunie, ora 1,25, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Bulevardul Gării din municipiul Focşani a avut loc un accident rutier. Din verificările efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că un tânăr de 27 de ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia centru către Gară, a acroşat un pieton în vârstă de 38 de ani. Din păcate, ambulanta sosită la faţa locului a declarat decesul pietonului", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Polițiștii au deschis dosar penal 



Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul decedat ar fi fost o persoană fără adăpost. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel