Bani pentru vloggerul Ilie Bivol după ce casa i-a luat foc. Ce donează Mircea Badea

Mircea Badea a reacționat după ce lui Ilie Bivol, cel mai popular vlogger moldovean, i-a ars casa și a cerut bani, din donații, pentru a-și reconstrui locuința.

"Cu "vlogg-erul" asta "s-a injurat" Capatos vreo saptamana. Asta se simtea smecher atunci ca-l pusesera pe cutiile de ciuco si incasa 3 lei, iar Capatos trebuia sa-si schimbe formatul la presiunile publicitarilor. Acum asta nu mai e pe cutiile de ciuco si i-a luat foc casa. Asa ca cere cate un leu de la "fani". Ce sa zic...ghinion! Eu sigur nu-i dau un sfant, dar pot sa-i donez o cutie de ciuco", a fost mesajul lui Mircea Badea.

Ilie Bivol este un tânăr din Republica Moldova care a declanșat un adevărat fenomen pe Internet, pe ambele maluri ale Prutului și chiar dincolo de el. Sute de mii de oameni, în special adolescenți și copii, îi urmăresc clipurile postate pe Youtube, în care răspunde "provocărilor" trimise de fani sau pur și simplu își filmează viața. El a devenit cunoscut după ce a lins un cactus.

[citeste si]

A lins un cactus

O parte a poveștii sale a spus-o chiar Ilie Bivol, evident, într-un clip video.

"Nu am avut o copilărie cu care să pot să mă laud. Am avut o mamă cu care nu trăiesc deja de 8 ani. Am fugit de acasă la 15 ani. Era imposibil să trăiesc cu ea pentru că mereu îmi spunea: Vreau să vină cineva la ușă și să-mi spună că ești mort. Am și un tată pe care nu l-am văzut niciodată. La 6 ani, mama m-a dat la orfelinat. Weekendurile le petreceam acasă cu mama. Știu că clipele petrecute cu mama sunt cele mai frumoase, dar..nu în cazul meu. Eram cel mai sărac copil din ogradă. Când veneam acasă mă simțeam străin, pentru că casa mea era unde îmi erau prietenii, la orfelinat. Des mă întrebam care este scopul vieții mele? La început îmi era greu. Dar mai târziu am realizat că tot ce s-a întâmplat în viață s-a întâmplat cu un scop. Și acel scop este: să fiu o binecuvântare pentru cei care mă înconjoară. Să iubesc pe cei care sunt socotiți fără de valoare în societatea noastră. Chiar și pe mama mea. Trecutul m-a făcut să fiu ce sunt azi. Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți", a zis Ilie Bivol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel