ATP Masters 1000. Ce se va întâmpla cu Nadal

Rafael Nadal
Rafael Nadal

Ce se întâmplă cu Rafael Nadal, după a 50-a finală de turneu ATP Masters 1000 din carieră.

Jucătorul de tenis spaniol Rafael Nadal, locul 2 ATP, s-a calificat, sâmbătă, la Roma, în cea a 50-a sa finală de turneu ATP Masters 1000 după ce l-a învins în doar două seturi pe grecul Stefanos Tsitsipas, locul 7 ATP, scor 6-3, 6-4, scrie Mediafax.

Rafael Nadal l-a învins, sâmbătă, ușor pe Stefanos Tsitsipas, într-un meci în care grecului nu i-a ieșit aproape nimic. Spaniolul ajunge astfel în prima sa finală disputată pe zgură din 2019 după ce săptămâna trecută Tsitsipas a devenit cel mai tânăr jucător de tenis care l-a învins pe Rafael Nadal pe zgură, la Madrid. Sâmbătă a fost însă ziua ibericului pentru revanșă, calificându-se în finala turneului ATP Masters 1000 de la Roma după o oră și 43 de minute și majorând scorul direct al întâlnirilor la 4-1 în favoarea sa.

Nadal, istorie impresionantă în turneu

Rafael Nadal, în vârstă de 32 de ani, ajunge astfel în prima finală după cea de la Australian Open și caută primul trofeu din acest an. În finală, spaniolul îl va întâlni pe câștigătorul partidei dintre liderul clasamentului ATP Novak Djokovic și argentinianul Diego Schwartzman. Dacă ibericul va reuși să câștuge trofeul, devine primul și singurul jucător de tenis cu nu mai puțin de 34 de turnee ATP Masters 1000 câștigate.

De altfel, Rafael Nadal are o istorie impresionantă la turneul din Peninsulă. A câștigat de opt ori trofeul la Roma. La doar 18 ani, ibericul câștiga pentru prima oară la Roma în 2005 în fața lui Guillermo Coria, într-o partidă memorabilă ce a durat cinci ore și 14 minute. Anul trecut, Rafael Nadal a câștigat pentru a opta oară la Roma, după ce l-a învins pe Alexander Zverev.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel