Urmărește emisiunea live


Atenție: Trafic îngreunat pe mai multe drumuri importante din țară

Duminică dimineață, în judeţul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 234, în zona Câineni, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, din cauza apei acumulate pe partea carosabilă, în urma unei ploi torenţiale, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Conducătorii de autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone care se deplasează pe ruta Sibiu - Bucureşti pot evita zona inundaţiei circulând pe DN1, prin Braşov. Traficul greu se poate desfăşura pe DN1 Veştem - Făgăraş - Braşov - DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti - Bucureşti.

În județul Bihor, pe DN1 Oradea – Cluj-Napoca, traficul rutier se desfășoară alternativ, pe o bandă, dirijat (cu semafoare electrice sau piloți de trafic), pe podul peste râul Crișul Repede, între localitățile Tileagd și Uileacu de Criș, la kilometrul 606+260 de metri, din cauza lucrărilor de reparații la rosturile de dilatație ale podului. Se estimează că lucrările se vor finaliza la sfârșitul lunii iulie.

În perioada 11 iulie - 1 august 2016, din cauza unor lucrări, se va închide DN66 Bumbeşti-Jiu - Petroşani, pe sectorul cuprins între kilometrii 93+500 şi 126, de luni până vineri, în intervalul orar 900 – 1800. Totuşi, va fi permisă circulaţia autovehiculelor destinate transportului public de persoane (microbuze, autobuze), autorizate în acest sens. Excepţie vor face şi autovehiculele cu regim prioritar, menţionate în OUG nr. 195/2002, art. 32, alin. 2, literele a şi b, atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau misiuni care au caracter de urgenţă.

Mai multe informații aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel