Atac California. Șerif, cele mai noi date

Deces
Deces

Douăsprezece persoane au fost ucise de un bărbat înarmat care a deschis focul într-un bar în sudul statului american California în timpul unei petreceri studenţeşti, a anunţat şeriful comitatului Ventura, Geoff Dean, într-o conferinţă de presă, informează France Presse şi Reuters.   

Potrivit şerifului, 11 persoane aflate în bar au fost ucise, precum şi un poliţist care a intervenit la faţa locului.                 

Atacatorul a fost ucis, a adăugat şeriful, precizând că bărbatul înarmat a fost împuşcat mortal de poliţie şi că nu a fost numărat printre victime. Multe alte persoane au fost rănite în atacul ce a avut loc în Thousand Oaks, o suburbie a oraşului Los Angeles.

Incidentul a avut loc la 'Borderline Bar and Grill' din Thousand Oaks. Potrivit Los Angeles Times, care citează un responsabil al serviciilor de securitate, cel puţin treizeci de focuri au fost trase. Un martor neidentificat citat de cotidian a declarat că un bărbat a intrat în bar în jurul orei locale 23:30 şi a început să tragă cu un 'pistol negru'. 'A tras de multe ori, de cel puţin treizeci de ori, am auzit încă focuri de armă în timp ce toată lumea a părăsit barul', a adăugat acest martor citat de LA Times.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel