Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Așa prepari un piure de cartofi PERFECT. De ce nu trebuie “alergat” în bol

Piureul de cartofi te poate scoate din impas, atunci când nu știi ce garnitură sa mai pregătești. Însă trebuie să știi câteva trucuri, pentru ca rețeta să iasă ca la carte.

Dacă vrei un piure de cartofi cu adevărat cremos, trebuie să folosești cartofi albi, nu noi sau roșii. Pentru a obține un piure de cartofi cremos sunt necesare aproximativ 15 minute de fiert la foc mare, cu un praf generos de sare.

Cartofii trebuie să fie de dimensiuni apropiate. Dacă bucățile de cartofi au dimensiuni diferite, se vor fierbe în timpi diferiți și riști să te alegi cu un piure cu cocoloașe.

Laptele pe care îl adaugi la final, când pasezi piureul, trebuie să fie neapărat călduț, iar untul, moale. Altfel, temperatura cartofilor scade, iar untul, dacă este de la frigider, l-ai “alerga” prin cratiță pentru a îl strivi. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play


Cele mai noi știri

Cele mai citite știri






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.23
YesMy