Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Așa pregătești ciorbă țărănească de spanac. E delicioasă, mai ales servită cu pâine prăjită

Rețete
Rețete

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a explicat la Antena 1 cum se pregătește ciorba țărănească de spanac.

Ingrediente

 

500 gr spanac

1 legătură de ceapă verde

1 salată verde  

1 legătură de leuștean

350-400 gr piept de porc afumat

400 gr roșii conservate

zeamă de lămâie

2-3 linguri de ulei

2-3 ouă

sare

piper

Mod de preparare

 

Ceapa se toacă mărunt, pieptul de porc se taie în cuburi și se trag împreună la tigaie, în uleiul încins. Spanacul se opărește în apă cu sare și puțin bicarbonat, apoi se scurge bine, se toacă și se adaugă peste ingredientele din tigaie.

Mai departe, se adaugă și salata verde, doar nervurile groase, apoi roșiile și se completează cu apă fierbinte.

Se lasă ciorba țărănească de spanac să fiarbă pentru câteva minute, timp în care se adaugă sare și piper.

Înainte de stingerea focului, se adaugă leușteanul tocat și ouăle bătute și diluate cu puțină zeamă fierbinte.

La final, potrivit a1.ro, se acrește cu zeamă de lămâie.

 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.23
YesMy