ARSENIE BOCA, rugăciunea pe care trebuie să o rosteşti de Sfântul Pantelimon

Sărbătorit la 27 iulie, Sfântul Pantelimon este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți sfinți ai Bisericii lui Hristos.

Pomenit în data de 27 iulie, acest sfânt este adesea numit "doctor fără de arginți", arătându-se prin aceasta cum că el n-a umblat dupa averi și s-a mulțumit cu ceea ce putea avea din rosturile lui și nu cerea de la nimeni să-i plătească pentru binefacerile făcute.

Sfântul Pantelimon este considerat ocrotitorul medicilor si tamaduitor al bolnavilor, el este un model de doctor, slujitor și creștin următor lui Hristos, scrie crestinortodox.ro.

Citește și: SFÂNTUL PANTELIMON, doctor fără arginți – Tradiții și obiceiuri

Parintele Arsenie Boca are un frumos cuvânt, care zice: "Să ai înțtelegere față de neputința omenească". Drept aceea, să fim îngăduitori, să fim iertători, să fim binevoitori si atunci suntem, cu siguranță, mergători pe calea Sfântului Mare Mucenic, doctor fără de arginți și tămaduitor Pantelimon.

Sa rostim des aceasta scurt rugaciune, înaintea icoanei sale: "Purtătorule de chinuri, Sfinte și tămăduitorule Pantelimoane, roagă pe milostivul Dumnezeu ca să dea iertare de greșeli sufletelor noastre."

Citește și: ARSENIE BOCA, despre relaţiile sexuale în timpul sarcinii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel