Armata din Myanmar acuză că Aung San Suu Kyi ar fi primit peste 1 milion de dolari în bani și aur

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de S K de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de S K de la Pixabay

Armata din Myanmar a acuzat-o pe Aung San Suu Kyi, liderul NLD, că ar fi primit o plată ilegală de 600.000 de dolari și aur în valoare de 450.000 de dolari. 

Aung San Suu Kyi ar fi primit o plată ilegală de 600.000 de dolari și aur în valoare de 450.000 de dolari, acuză armata din Myanmar, conform BBC. Ea este reținută într-un loc necunoscut. 

Partidul lui Aung San Suu Kyi, Liga Națională pentru Democrație (NLD), este acuzat de fraude de către liderii armatei, în urma victoriei de la alegerile desfășurate în Myanmar anul trecut (83% din voturi). Totuși, observatorii internațional au susținut că nu au fost observate astfel de fapte.

Amintim că lovitura militară a avut loc pe 1 februarie 2021, cu câteva ore înainte ca noul parlament să înceapă prima sesiune. Aung San Suu Kyi și alți lideri politici au fost arestați.

Zeci de mii de oameni au ieșit la proteste în mai multe orașe din Myanmar, solicitând eliberarea lui Aung San Suu Kyi și înlocuirea regimului miliar. Cel puțini 50 de persoane au fost ucise până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel