Angela Merkel, în corzi! Sondajul care aruncă Germania în aer

Un sondaj publicat de revista germană Focus arată o situație îngrijorătoare pentru cancelarul Angela Merkel.

Potrivit rezulatelor unui sondaj publicat de revista germană Focus, 40% dintre nemți cred că Angela Merkel ar trebui să demisioneaze din cauza abordării pe care avut-o în criza refugiaților.

Același sondaj, realizat în perioada 22-25 ianuarie 2016, arată că 45,2% dintre germani nu consideră că Merkel ar trebui să-și dea demisia, scrie Fox News.

Sondajul a fost realizat de Institutul Insa în perioada 22-25 ianuarie, pe un eşantion reprezentativ de 2.047 de cetăţeni germani.

[citeste si]

Angela Merkel, care s-a bucurat de un nivel record de popularitate la începutul anului trecut, a devenit tot mai izolată în ultimele luni în condițiile în care membri ai blocului său conservator au făcut presiuni asupra ei să adopte o poziție mai dură în privința solicitanților de azil.

Răspunzând presiunii populare, conservatorii Angelei Merkel și partenerii lor de coaliție, social-democrații, s-au pus de acord joi asupra unor măsuri de înăsprire a regulilor privind azilul.

La încheierea întrevederii de la Berlin, cei trei lideri ai coaliției au convenit, după mai multe săptămâni de amânări, asupra unui nou set de măsuri destinate să limiteze numărul solicitanților de azil în Germania, în timp ce țara a primit în 2015 aproximativ 1,1 milioane de migranți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel