Andrei Caramitru, criticat din USR: Derapaj. Un asemenea discurs nu mă reprezintă

Andrei Caramitru - Dan Barna
Andrei Caramitru - Dan Barna

Senatoarea USR Florina Presadă își critică colegul de partid, pe Andrei Caramitru, pe Facebook. 

”Luat de valul retoricii, Andrei Caramitru face niște confuzii grave într-una din postările sale de azi. A asimila declinul demografic actual al României cu Holocaustul sau genocidul înseamnă, înainte de orice, o lipsă de respect și o minimalizare a suferinței inimaginabile a victimelor acestor forme extreme de violență organizată a statului, îndreptate programatic împotriva celor mai vulnerabili.

Într-un discurs politic decent, nu trebuie să existe loc nici pentru ierarhizarea contabilă a ororilor, dar nici pentru minimalizarea și relativizarea acestora. Din nefericire, acest derapaj vine după o serie întreagă de declaraţii controversate din ultimele luni, care au ridicat numeroase semne de întrebare în rândul celor care au rezonat până în prezent cu poziţionările publice ale USR.

Un asemenea discurs nu mă reprezintă nici pe mine, şi vreau să cred că nu reprezintă nici partidul din care fac parte, USR.” a scris Florina Presadă pe Facebook

Reacția senatoarei USR vine după ce Andrei Caramitru a scris pe Facebook o postare numită: "Holocaustul României. Cum ne omoară și ne alungă. Ca să fure". Ulterior, Andrei Caramitru a înlocuit ”Holocaustul” cu ”Genocidul”. 

(w670h447) Andrei Car

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel