Andreea Mitu şi Dan Alexandru Tomescu, noii campioni naţionali la simplu

Andreea Mitu şi Dan Alexandru Tomescu, noii campioni naţionali la simplu. foto: FRF
Andreea Mitu şi Dan Alexandru Tomescu, noii campioni naţionali la simplu. foto: FRF

Andreea Mitu şi Dan Alexandru Tomescu au câştigat titlurile în probele de simplu din cadrul Campionatelor Naţionale Individuale de seniori ale României, ediţia 2019, potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis.

Finala feminină de simplu a fost câştigată de Andreea Mitu, de la CSM Bucureşti, cu 7-5, 4-6, 6-3 în faţa Ilonei Ghioroaie, de la CS Universitar Piteşti, campioana de anul trecut. Finala mică nu s-a mai jucat, medalia de bronz revenindu-i Oanei Simion, de la CS Dinamo Bucureşti, care a beneficiat de retragerea colegei de club, Irina Fetecău.

Dan Alexandru Tomescu (CS Dinamo Bucureşti) s-a impus la simplu masculin, cu 6-2, 6-2, în finala jucată împotriva lui Victor Cornea, de la CS TC Pamira Sibiu. Medalia de bronz a revenit lui Alexandru Jecan, de la CS Universitatea Cluj, care a câştigat cu 6-3, 6-4 în faţa campionului de anul trecut, Victor Crivoi, de la CS Dinamo - Centrul Sportiv Braşov.

La dublu feminin, Ilona Ghioroaie şi Oana Corneanu, de la Daimon Sport Club, favoritele nr. 2, au trecut în finală cu 2-6, 6-1, 10-4 de favoritele nr. 5, Ilinca Amariei (CS Dinamo Bucureşti)/Alessia Ciucă (CS Sport 4 Fun Timişoara). Finala mică nu s-a mai disputat, medaliile de bronz fiind câştigate de perechea Gabriela Tătăruş (CS Dinamo Bucureşti)/Ana Mihăilă (ACS Sense Roman).

Victor Cornea şi Alexandru Jecan, principalii favoriţi, s-a impus la dublu masculin, cu 6-3, 6-0, în faţa capilor de serie nr. 3, Dragoş Dima, de la CSM Bucureşti, şi Petru Luncanu, de la CS Dinamo - Centrul Sportiv Braşov. În finala mică, Vasile Antonescu, de la CS Dinamo - Centrul Sportiv Braşov, şi Cezar Creţu, de la CS Dinamo Bucureşti, au învins cu 2-6, 6-3, 10-8 cuplul Bogdan Apostol (CSM Bucureşti)/Patrick Grigoriu (CSA Steaua Bucureşti).

La dublu mixt, victoria a revenit perechii Andreea Mitu/Victor Cornea, principalii favoriţi, cu 7-6 (1), 6-4, în finala cu Vasile Antonescu şi Gabriela Tătăruş. Medaliile de bronz au revenit lui Patrick Grigoriu şi Alessiei Ciucă.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27