Andreea Marin, hărțuită: Îmi afecta familia, relațiile, prietenii

Bianca Ştefan / 15 aug 2018 / 22:54 Salveaza PDF Comentarii
Andreea Marin
Descriere foto: Andreea Marin

Andreea Marin mărturisește că fiecare neadevăr apărut în presă referitor la ea a afectat-o foarte mult.

Andreea Marin a vorbit despre știrile apărute în presă în perioadele grele din viața ei. Vedeta susține că acestea i-au afectat familia și inclusiv prietenii care refuzau să mai iasă cu ea doar pentru a nu apărea în presă.

''Lucrul acesta îmi afecta familia, sufletul, unele relații, prieteni care nu își doreau să apară. Din păcate, din acel moment am început să lupt pentru normalitate. Uneori eram hotărâtă să o fac în justiție. Nu trebuie să se întâmple așa dacă noi ne-am respecta unii pe alții. Eu, ca om care apar pe ecran, omul care mă privește, omul care e în spatele camerei de luat vederi, eu cu dragă inimă aș spune ce am pe suflet și nu aș mai ține secrete pentru că aș avea încredere că jurnalistul care mă intervievează spune lucrurile așa cum sunt ele.

Fiecare neadevăr m-a deranjat. M-a deranjat să fiu în mașină cu copilul meu și să simt paparazzi cățărându-se la propriu pe mașina în care ne aflam doar pentru a luat niște imagini cu doi oameni care erau triști. Treceam printr-un moment greu și eu și copilul meu.'', a spus Andreea Marin într-un interviu pentru România TV.

Vezi și: Andreea Marin, în lacrimi. Ce a făcut fiica ei, Violeta


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27