Andreea Esca, supărată: Este complet greșit!

esca-sanii (1)
esca-sanii (1)

Andreea Esca a acordat un interviu revistei Formula AS, în care vorbește, printre altele, despre eticheta de ”cititoare de prompter”. 

"Foarte mulți oameni mă întreabă de ce nu fac "o emisiune", considerând ca emisiunea e o treaptă superioară știrilor. Ceea ce e complet greșit! Sigur, oamenii nu știu exact ce facem noi. Își închipuie că venim cu cinci minute înainte de începerea jurnalului, ne așezăm pe un scaun și citim ceva gata scris pe un prompter. Nu e deloc așa! Știrile reprezintă una dintre cele mai complexe emisiuni, pentru ca în fiecare zi îți oferă noutăți pe care nici o altă emisiune nu ți le poate oferi. (...)În plus, eu mă simt foarte implicată în acest jurnal.

VEZI ȘI: Moment crucial pentru Andreea Esca. Cariera ei ar putea să se schimbe

Știu ce se întâmplă în spatele lui, particip, vorbele nu-mi ies pe gură pentru că le văd scrise pe ceva în fața mea. Dimpotriva! Eu scriu și rescriu o știre de 20 de ori, până când simt că am înțeles-o atât de bine, încât o pot explica și altcuiva, iar persoana respectivă nu va avea probleme în a o înțelege. Eu spun ce am de spus în 20 de secunde și dacă nu e foarte simplu și clar, omul n-a înțeles nimic și până să se dumirească, s-a și trecut la știrea următoare. Și uite-așa, telespectatorul se plictisește și-și pierde interesul. Tocmai din acest motiv insist pe necesitatea de a înțelege în primul rând eu știrea, pentru ca apoi să mă gândesc ce întrebări ar pune orice persoană interesata de acel subiect", a marturisit Esca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel