Andreea Bălan, mesaj dur la adresa unor mame: Nu mă mulg prin băi

Sătulă de criticile care vin din stânga şi din dreapta, Andreea Bălan a scris un mesaj dur, pe blogul personal. Artista şi-a spus toată nemulţumirea legată de mamele care le critică pe cele care aleg să-şi alăpteze mai puţin timp copilul, lovindu-se de astfel de reacţii.

"Odată devenita mama, m-am lovit de alte mame care aleg să alăpteze un an, doi (foarte frumos), dar care în această perioadă îşi creează obiceiul prost de a face celelalte mame care nu alăptează mult timp din diferite motive, să se simtă ciudat, nasol, prost. "Vaai, dar de ce nu alăptezi mai mult?" sau "De ce nu stai cu bebele la sân ore în şir ca să stimuleze", "Vai ce păcat, laptele matern e cel mai bun" etc şi multe alte propoziţii care te fac să te simţi ciudat şi "greşită" dacă nu ai un psihic tare şi nu eşti puternică ca femeie. Nu pot să înţeleg de ce aceste mame simt nevoia să se ridice în slăvi, ce mame bune sunt ele că fac asta un an doi şi ce mame rele sunt alea care nu pot, nu au sau nu vor?! Aceste afirmaţii stupide pot produce depresie şi pot implementa ideea că nu eşti o mamă bună", a scris Andreea pe blogul personal.

"Nu are dreptul nimeni să judece"

Artista este de părere că acest subiect este unul atât de personal, încât nimeni nu ar trebuie să-şi dea cu pararea sau să judece:

"A alăpta sau nu şi cât timp, sunt decizii complet personale iar timpul acestui proces variază în funcţie de foarte, foarte multe motive. Evident, unele mame nu au lapte decât câteva luni. Altele au job-uri care nu le permit să stea acasă şi să facă asta mult timp. Nu cred că este treaba nimănui cât alăptează fiecare mamă şi nu are dreptul nimeni să judece alegerile altora pentru că nu trăiesc viaţa lor. Şi în tot acest subiect, nu bărbaţii/taţii sunt cei răutăcioşi sau femeile care nu au copii, ci fix celelalte mame care se presupune că ar trebui să aibă mai multă empatie ştiind că nu e aşa uşor să alăptezi şi că de foarte multe ori e un proces dureros".

"Merg la concerte, fără să mă mulg prin băi"

De asemenea, Andreea a ținut să explice de ce nu-și mai alăptează fetița, după ce a primit tot felul de critici.

"În cazul meu, că tot am fost întrebată de nspee mii de ori, cu Ella am ales să alăptez fix o lună ca apoi să pot merge la emisiuni relaxată (în juriu la TCDU am revenit la 2 săptămâni pentru că aşa este în contract) şi la concerte fără să mă mulg prin băi. De ce să mergi la concerte aşa repede?! Iar o întrebare stupidă pusă de prea muţi oameni. Nu e deloc repede – se merge la concerte după o pauză de 4, 5 luni, că luăm în calcul şi pauză de dinainte de naştere, 4,5 luni, în care ieşi din sistem şi în care nu există niciun câştig financiar şi se trăieşte strict din economii, dar facturile nu se opresc în aceste luni. Totodată dacă stai prea mult acasă, adio echipă (bând, dansatori, colaboratori) deoarece e firesc să îşi găsească alte joburi, nu să te aştepte pe tine să îţi creşti copiii", a transmis vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel