Andreea Antonescu, apel FALS la 112. Amendă URIAȘĂ. Ce au descoperit polițiștii

Andreea Antonescu a primit o amendă uriașă după ce a sunat la 112. Ce au descoperit polițiștii. 

Andreea Antonescu a fost protagonista unu scandal monstru în Iași. Aceasta, împreună cu iubitul său, Ștefan Manolache, s-au cazat într-un apartament dintr-un complex rezidențial. 

La un moment dat, vedeta a sunat la 112 și a reclamat faptul că este sechestrată în apartament. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, acolo unde i-au găsit pe cei doi sub influența băuturilor alcoolice, iar vedeta ar fi spus că a fost doar o glumă.

Cum a fost sancționată vedeta

Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei, pentru că a sunat în mod nejustificat la 112.

Iubitul vedetei, Ștefan Manolache, este fiul unui politician controversat, este cunoscut pentru problemele cu legea și în trecut a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a fost implicat într-un scandal cu un taximetrist, relatează România TV. 

Ce spun reprezentanții IPJ Iași

"Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfășurare", a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iași, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel