Anchetă, după gestul neobișnuit al unui elev: "Erau foarte speriați. Sabie, suliţă"

Conducerea Colegiului Tehnic "Gheorghe Asachi" din municipiul Botoşani a declanşat o anchetă după ce un elev a spart tabla de sticlă din clasă.

Întreaga scenă, care s-a petrecut miercuri, a fost filmată de colegii din clasă şi postată pe Youtube, atrăgând atenţia autorităţilor şcolare.

Directoarea unităţii de învăţământ, Diana Moruzi, susţine că elevul a dat dovadă de teribilism, însă spune că acesta nu a folosit o sabie, aşa cum s-a prezentat cazul, ci un stativ de hărţi. Conducerea liceului susţine că elevul va fi sancţionat.

"Astăzi, după ce am văzut filmuleţul, am venit în clasă şi bineînţeles că erau foarte speriaţi şi nu se aşteptau că o să aflu vreodată ce au făcut ei şi au recunoscut. Cei vinovaţi s-au ridicat în picioare şi au spus că, după ce tabla s-a crăpat, în pauză s-au gândit să o spargă de tot. Ştiau că o vor înlocui şi au şi comandat o altă tablă. Au luat un picior de la un stativ de unde stau hărţile.

Nu a fost sabie, suliţă. Aşa ceva nu există. A luat piciorul de la un stativ şi au aruncat cu el în tablă. A fost un gest de teribilism. Vor fi sancţionaţi. Am discutat deja cu profesorul de la clasă, am sunat părinţii şi vor veni la şcoală. Vom vedea până unde vom merge cu sancţiunile, un elev spunea chiar de exmatriculare. Într-adevăr, gestul trebuie pedepsit", a afirmat Moruzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel