Anca Serea, diagnostic CRUNT. Clipe de GROAZĂ: "Îmi asum vina. M-am SPERIAT foarte tare"

Anca Serea a trecut prin momente cumplite și a fost internată în spital. De ce boală suferă vedeta.

În ultima perioadă, Anca Serea a trecut prin momente delicate și a fost internată pentru câteva zile în spital.

Se pare că soția lui Adi Sînă suferă de o anemie severă, care i-a creat destul de multe probleme, iar primele simptome au început să apară atunci când se afla în vacanță în Bulgaria, atunci când a avut nevoie de o intervenție imediată. 

"M-am speriat foarte tare"

„Aveam o stare de slăbiciune accentuată care mă punea în dificultate mai ales atunci când aveam nevoie să fac niște acțiuni de-astea mai rapide cum ar fi condusul sau alergatul sau, nu știu, când aveam o zi mai agitată. Eu sunt o persoană foarte optimistă și mi-am promis ca sănătatea să fie prioritară de astăzi înainte pentru mine și pentru cei din familie. Mâine o să consult și un medic hematolog, un specialist, pentru că eu mă confrunt din păcate cu această anemie severă de foarte mulți ani și îmi asum vina pentru că nu am făcut, poate, ce trebuie.

Dar acum să sperăm că suntem pe drumul cel bun. Mă rog la Dumnezeu să fim cu toții sănătoși. M-am speriat foarte tare, da. Am avut niște momente în care am fost foarte descumpănită. Mai ales în timpul nopții pentru că nu e ușor să stai într-o rezervă singură, închisă. În primul rând, din cauza covidului accesul nu este permis celor dragi și na, am stat acum aproape două săptămâni internată”, a declarat Anca Serea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel