Anca Lungu, despre întoarcerea în televiziune: Voi face pasul

Anca Lungu a renunțat la pupitrul Observator și s-a mutat la Nisa, alături de noul iubit. Prezentatoarea de televiziune se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil și a vorbit despre întoarcerea la muncă. 

„Pentru moment, trăiesc într-o atmosferă continuă de vacanță. Este pentru prima dată în ultimii 15 ani când am parte de o astfel de perioadă. Mă bucur de ultimele săptămâni de sarcină, de vremea blândă, de mare și de fiica mea, Natalia, cu care nu am mai petrecut atât de mult timp de când era bebeluș. Timpul este diferit atunci când trăiești în acest fel. Mi-era teamă că ritmul în care alergam prin viață, atunci când eram la București, mi-a creat un soi de nevoie de a fi mereu ocupată. Dar nu! Îmi place să savurez. De aproape două luni, mă redescopăr și îmi place să trăiesc în tihnă!”, a spus Anca Lungu pentru Viva!

Întoarcerea în televiziune

„După nașterea Nataliei, m-am întors foarte repede la pupitrul știrilor, după mai puțin de trei luni. De data aceasta, voi face pasul atunci când copilul meu și cu mine vom fi pregătiți,” , a adăugat prezentatoarea tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel