Anamaria Prodan, explicații complete după ce l-a bătut pe Alexa. Ce spune despre divorț

Anamaria Prodan a explicat ce s-a întâmplat sâmbătă seara, atunci când l-a pocnit puternic peste față pe antrenorul Astrei, Dan Alexa.

Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea 'La Măruță', iar aici a explicat de unde a pornit cearta cu Alexa. Ea a spus că totul a plecat de la un transfer ratat al Astrei, dar și că regretă gestul pe care l-a făcut.

"A fost vorba de un transfer nereușit, cu toate că după 45 de minute nu poți să-ți dai cu părerea. Mai multă lume mi-a spus că e vina mea. Am avut o discuție, nu mi-a convenit ceva, el s-a îndârjit și m-a provocat. Niciun bărbat pe pământul asta nu se aștepta la așa ceva. Când am văzut cum au reacționat ceilalți bărbați din fotbalul românesc, pumnul asta trebuia să meargă către altcineva.

(...) Știi câte mii de telefoane am primit? De la oameni politici, de la oameni de fotbal! Nu știi ce reacții au femeile, niciodată nu știi. E greu să lucrezi cu o femeie, să știi. Nu-mi face plăcere, dar nu-s Lacul Lebedelor. Am crescut singură, pe stradă, mi-am făcut singură dreptate ori cu pumnul, ori cu vorba, ori cu o fapta bună", a spus Anamaria Prodan la PRO TV.

Ce a spus Anamaria despre divorț

În aceeași emisiune, Anamaria a spus că Alexa este un prieten apropiat al familiei. "Alexa e cel mai bun prieten al meu! De ce să fie gelozie? Față aia brunetă era cu noi înăuntru. Alexa e prietenul meu! Cei din fotbal care stau cu noi și vorbim non-stop zâmbesc când aud de subiectul asta. E normal să scrie că divorțează Prodan, când se scrie așa ceva se iau bani. Întrebați-l pe Alexa de bruneta din imagini, e viața lui. Oamenii care vorbesc de noi n-au simțit niciodată ce am simțit eu alături de antrenorul Dan Alexa, echipe promovate și așa mai departe", a mai declarat Anamaria Prodan în emisiunea lui Măruță de la PRO TV.

Despre imaginile în care se vede lovitura primită de Alexa, ea a spus ”Nu-mi face cinste. E prima dată când văd imaginile. Nu-mi place, e ceva oribil. Mi-e rușine de ce-am făcut. Chiar dacă sunt impulsivă, nu e o chestie normală.”

Citește și:

Ce poate păți Anamaria Prodan după ce l-a plesnit pe Alexa

Bătaie Anamaria Prodan - Dan Alexa. Cum s-ar fi desfășurat totul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel