Anamaria Prodan sare în apărarea lui Colțescu: Un scandal fără niciun fel de inimă. Au fost făcuţi ţigani

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Anamaria Prodan îl apără pe arbitrul Sebastian Colțescu după ce a fost terfelit în scandalul de rasism pornit de la un cuvânt conisderat ofensator adresat lui Pierre Webo, secundul formaţiei turce Başakşehir

"Mi se pare o tâmpenie"

"Mi se pare o tâmpenie. Eu, care mi-am crescut copiii în America, unde ştiţi foarte bine că e foarte greu, trebuie să gândeşti înainte să spui ceva unui om de culoare. Mi se pare o prostie. Adică, până la urmă, omul ăsta vorbea în limba noastră, în limba română, unde nu văd de ce ar fi rasism că ai spus "cel negru". Pentru că a nu l-ai făcut ni***r, nu- l ai făcut în niciun fel. Nu mi se pare nimic jignitor atât timp cât în limba noastră negru e o culoare. Şi atunci am putea spune că, dacă sunt 3 jucători de 1.60 şi unul de 1.80, dacă spun "ăla înalt" sau "ăla mic" înseamnă că e şi aia discrimnare?  În plus, vedeţi că sunt nişte biscuiţi făcuţi în Turcia şi au şi fabrică în România, Negro. Păi sunt rasişti turcii? Cum vine asta?

"Au fost făcuţi ţigani"

Brigada a fost hărţuită din primul până în ultimul moment. Au fost făcuţi ţigani. Eu, în locul lor, terminam acest meci cu 3-0 la masa verde şi se termină bâlciul. Un scandal fără niciun fel de inimă cum ar veni. Mă gândeam să-i dau un mesaj arbitrului nostru şi să-l încurajez pentru că mi s-a părut tare nedrept tot ce s a întâmplat. Sunt alături de el şi probabil şi Federaţia Română ar trebuie să se implice că nu e normal şi nu e normal să terfeleşti numele unui arbitru de talia lui Colțescu în halul ăsta", a declarat Anamaria Prodan, la Look Sport, scrie telekomsport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel