Amalia Năstase, de ce s-a îngrășat: Am ales să fac public... Totul a început acum patru ani

După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Amalia Năstase s-a hotărât să transmită un mesaj, prin care explică ce i s-a întâmplat.

"Totul a început acum patru ani, când metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză. Kilogramele au început să se adune. Iar stima de sine să scadă. Era a treia sarcină și metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe niște pietre de moară. Bineînțeles că am încercat diverse diete și modalități de a slăbi, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereușită, foamea venită din frustrare era și mai mare. Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că "aia e, vârsta, nu aveți ce să faceți ca să fiți ca înainte", fie că operația de tăiere a stomacului ar fi singura soluție. Am exclus vehement o intervenție foarte la modă în ultimul timp despre care am o părere extrem de rezervată când le este făcută persoanelor ce nu suferă de obezitate morbidă", a scris Amalia Năstase pe Facebook.

Vezi și: Dietă Carmen Brumă. Slăbești până la 4 kilograme în 6 zile

"Am ales să fac publică această încercare"

"Iar resemnarea nu a fost niciodată pentru mine o opțiune. Așa că azi am hotărât, cu ajutorul unor oameni care au la activ schimbarea a sute de vieți, să încerc să schimb ce alții consideră că nu se poate schimba. În acești patru ani m-am simțit tot timpul un om slab, blocat în corpul unui om supraponderal și a venit momentul să schimb asta. Voi începe regimul de 21 de zile în care voi renunța complet la carbohidrați și în care voi avea grijă, cu diverse tratamente corporale, să mențin tonicitatea pielii, prima care suferă atunci când pierdem în greutate. Am ales să fac publică această încercare pentru că știu foarte multe femei care au trecut de 40 de ani și cărora li se spune că ar trebui să își ia adio de la corpul lor de la 30 de ani, pentru că nu-l vor mai avea niciodată. Eu aș vrea să reușesc să dovedesc contrariul, să reușesc să arăt mai bine că acum 10 ani. Ce spuneți? Credeți că voi reuși? Vă voi ține la curent cu evoluția mea și sper să dau și altora încrederea că se poate.” a mai scris Amalia. 

Vezi și: Dieta Atkins. Slăbești kilograme bune, rapid. Transformare incredibilă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel